OM

LENITA FAGERLUND

Hej!

Mitt namn är Lenita Fagerlund och jag kommer från Mariehamn. Jag arbetar som fastighetsmäklare för Mäklarhuset Åland Ab och har tidigare varit egenföretagare och startat upp Din Fastighet Ab där jag arbetade som fastighetsmäklare och var disponent för ca 350 lägenheter. Företaget hade jag tillsammans med min syster Marika Fagerlund.

 

Tidigare har jag studerat till fastighetsmäklare i Gävle, och under hösten 2013 studerade jag MBA (Master of Business Administration) vid Thompson Rivers University i Kanada. Min 5:åriga utbildning har gett mig goda kunskaper i fastighetsjuridik och även byggnadsteknik, fastighetsvärdering och förvaltning.

På fritiden gillar jag att umgås med vänner, träna bl.a. golf, löpning och åka skidor. Men jag älskar även att resa och upptäcka nya delar av världen. Några resmål som står på min litsa är bl.a; Mexico, Vietnam, Tanzania och Japan.

Jag försöker alltid se saker från den positiva sidan och strävar efter att känna mig nöjd med vad varje dag har att erbjuda. Ett favoritcitat jag en gång hörde var: "Going with the flow doesn't mean that we don't know where we're going; it means that we are open to multiple ways of getting there".

Copyright © 2013 Lenita Fagerlund